Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η 31-5-2013 ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

 ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ 


ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2013.
ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ

(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ) ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ


ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ 


ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ.Η ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 


ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.



ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 30-5-2013 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ 2013 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η 30-5-2013 ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ
ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2013.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ .

ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ

ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ .

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τα τέσσερα βήματα για να εισπράξετε επίδομα τέκνων


Βήμα 1ο: Υποβάλλουμε ηλεκτρονικά την φορολογική δήλωση προκειμένου να εμφανιστούν τα εισοδήματα του 2012 καθώς με βάση αυτά τα εισοδήματα θα κριθεί και το αν θα εισπράξουμε το επίδομα τέκνων ή όχι. ΠΡΟΣΟΧΗ: όσοι παραλείψουν να υποβάλλουν το επίδομα έως 31/12/2013, θα χάσουν το επίδομα. Ακόμη λοιπόν και αν δεν έχετε υποχρέωση υποβολής δήλωσης από την φορολογική νομοθεσία (π.χ διότι δεν έχετε καθόλου εισόδημα) να το πράξετε για να εισπράξετε το επίδομα παιδιών).
Βήμα 2ο: Συμπληρώνουμε –και πάλι ηλεκτρονικά- το καινούργιο έντυπο Α21 (και όχι Ε21 όπως το γνωρίζαμε αρχικά) το οποίο έχει θέση αίτησης για την διεκδίκηση του επιδόματος τέκνων.
Βήμα 3ο: Καταθέτουμε στον αντιπρόσωπο του ΟΓΑ (ή στον δήμο και μέσα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από τον ΟΓΑ) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό/ά οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη της οικογένειας με κανονική εγγραφή.
2. Πιστοποιητικό σπουδών για τέκνα τα οποία μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους φοιτούν στη μέση εκπαίδευση, σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας ή αναγνωρισμένο του εξωτερικού, καθώς και σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εάν πρόκειται για εκπαιδευτικό ίδρυμα χώρας του εξωτερικού, εκτός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πιστοποιητικό σπουδών πρέπει να είναι θεωρημένο από το Ελληνικό Προξενείο.
3. Ιατρική γνωμάτευση του ΚΕ.Π.Α. ή απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής του Ι.Κ.Α., για εξαρτώμενο τέκνο που έχει συμπληρώσει το 18ο αλλά όχι το 24ο έτος της ηλικίας του, δεν είναι σπουδαστής ή φοιτητής και έχει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Τα εν λόγω δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι σε ισχύ τη χρονική στιγμή που υποβάλλεται το έντυπο Α21.
4. Εάν συντρέχει περίπτωση από τις αναφερόμενες στην παρ. 3 του άρθρου 3 της παρούσας απόφασης, υποβάλλεται αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης θανάτου του δικαιούχου ή απόφαση δικαστηρίου περί αφάνειας ή δικαστικής συμπαράστασης του δικαιούχου ή αμετάκλητη δικαστική απόφαση περί καταδίκης του ή δικαστική απόφαση ανάθεσης επιτροπείας σε φυσικό πρόσωπο ή οποιοδήποτε στοιχείο από το οποίο να φαίνεται ποιος έχει αναλάβει την ευθύνη διατροφής των τέκνων.
5. Έγγραφο πιστοποίησης μόνιμης διαμονής, για πολίτη κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
6. Ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, για ομογενή αλλοδαπό.
7. Άδεια διαμονής, για πολίτη χώρας που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και πολίτη της Ελβετίας, καθώς και για πολίτη άλλου κράτους (εκτός των ανωτέρω και της Ε.Ε.) που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και είναι γονέας τέκνων ελληνικής υπηκοότητας.
8. Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού πολιτικού φυγάδα και Άδεια παραμονής Αλλοδαπού, για αλλοδαπό πρόσφυγα στον οποίο έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άσυλο.
9. Ειδικό δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωριστεί ως πρόσφυγας, για αλλοδαπό στον οποίο δεν έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
Βήμα 4ο: Τα χρήματα, κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό του γονιού σε τρεις δόσεις. Μέσα στον Ιούλιο θα πληρωθεί το 50% του ποσού (δηλαδή το επίδομα για το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2013 ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις θα καταβληθούν ανά τρίμηνο αντίστοιχα.





Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


30% για τις τρίτεκνες οικογένειες από την FastFerries


Η Fast Ferries προσφέρει ειδική έκπτωση 30%για τις τρίτεκνες οικογένειες. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην οικονομική θέση (DECK) και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα (ATS).Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων η του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση εώς την ηλικία των  23 ετών  με την επίδειξη της ταυτότητας τους.



ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ NEL LINES

Έκπτωση πολυτέκνων - τριτέκνων

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
Αγαπητοί συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας προσφέρει έκπτωση 50% στους πολύτεκνους και στους τρίτεκνους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου με έκπτωση είναι η επίδειξη της επίσημης κάρτας πολυτέκνων και τριτέκνων (από την Συνομοσπονδία Πολυτέκνων).
Σας ενημερώνουμε ότι καμία άλλη κάρτα δεν θα γίνεται αποδεκτή και θα ζητείται από επιβάτη να καταβάλει την διαφορά εντός του πλοίου.



ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Έκπτωση στους Τρίτεκνους

παρέχεται 50% Έκπτωση

Η έκπτωση ισχύει στα VIP καθίσματα αεροπορικού τύπου και σε DECK.
30% έκπτωση σε όλες τις άλλες κατηγορίες θέσεων (A2-AB2-A4-AB4) εκτός LUX.
Επίσης παρέχεται 20% έκπτωση για τα δίκυκλα καθώς και για το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους (κατηγορία 1).
Η έκπτωση ισχύει για τα τέκνα ηλικίας έως 23 ετών.
Αποδεκτά Δικαιολογητικά:Ταυτότητα Συλλόγου τριτέκνων ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.