Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.



Δελτίο Τύπου
Παρασκευή 19.07.2013

«ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ»
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
H καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων, του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων
(Ν 4093/2012) και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών (Ν
4141/2013) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 στους πρώτους
39.381 δικαιούχους, για τους οποίους έγινε οριστική εκκαθάριση του εντύπου Ε1 από
την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, συμπλήρωσαν σωστά το έντυπο Α21
και κρίθηκαν δικαιούχοι μετά τους σχετικούς ελέγχους. Το ποσό που θα καταβληθεί
ανέρχεται σε 23.750.000 €.
Θα ακολουθήσουν και άλλες καταβολές οικογενειακών επιδομάτων στους υπόλοιπους
δικαιούχους, τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την πορεία των οριστικών εκκαθαρίσεων που
θα μας διαβιβάζεται από την Γ. Γ. Π. Σ.
Όπως είναι γνωστό δικαιούχοι είναι πλέον και όσοι έχουν ένα παιδί και πληρούν τα
κριτήρια που θέτει ο Νόμος. Ο ΟΓΑ ενημερώνει για μία ακόμη φορά ότι αυτό που πρέπει
να κάνουν, είναι να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μετά την φορολογική τους δήλωση και το
έντυπο Α21 μέσω του TaxisNet της Γ. Γ. Π. Σ.



Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Κ.Τ.Ε.Λ


1. ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
2. ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ για όλες τις διαδρομές ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
3. ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
4. ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
5. ΚΤΕΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ για όλες τις διαδρομές ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
6. ΚΤΕΛ ΝΆΞΟΥ ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
7. ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ ( EXPRES ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ ) ΈΚΠΤΩΣΗ 20%
8. ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ γονείς και στα παιδιά μέχρι 23 ετών ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
9. ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Τρίτεκνους Φοιτητές ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
10. ΚΤΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ( ΧΩΡΙΑ ) ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
11. ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΈΚΠΤΩΣΗ 50%
12. ΚΤΕΛ ΑΤΙΚΗΣ ΈΚΠΤΩΣΗ 25%
Η έκπτωση είναι 25% στο εισιτήριο (πορτοκαλί λεωφορεία) και αφορά τις γραμμές:
1) Γραμμή Αεροδρόμιο – Ραφήνας
2) Γραμμή Ωρωπού - Αγίων Αποστόλων
3) Γραμμή Λαύριο – Σούνιο
4) Γραμμή Ραφήνας –Ν. Μάκρης – Μαραθώνα
5) Γραμμή Μεγάρων
6) Γραμμή Βίλια – Ερυθρές
13.Έκπτωση 50% στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
Έκπτωση 20% στα καταστήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνα.
14. ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ για όλες τις διαδρομές ΈΚΠΤΩΣΗ 25%



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Προς τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου
Αξιότιμοι βουλευτές και βουλευτίνες
Με κατάπληξη και δικαιολογημένη οργή η ΟΠΟΤΤΕ( Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας), παρακολουθεί το συνεχιζόμενο ανοσιούργημα σε βάρος της κοινωνικής ομάδας των Τριτέκνων, που κατά τον τελευταίο χρόνο υπέστη τα πάνδεινα από την πλευρά της πολιτείας.
Το να περιγράψουμε σε έμπειρους και μη πολιτικούς του κοινοβουλίου τα παθήματα των πολυμελών οικογενειών και δη των τριτέκνων – από το να αποτελούν τα παιδιά τεκμήριο διαβίωσης, μέχρι την μη εξαίρεσή τους από την διαθεσιμότητα– νομίζουμε ότι παραβιάζουμε ανοιχτές πόρτες. Όμως τι μεσολάβησε π.χ. από την ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας με non paper, μέχρι την τελική διαφοροποιημένη πρόταση;
Γιατί οι Τρίτεκνοι εργαζόμενοι αρχικά είχαν εξαιρεθεί ( μαζί με πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία κ.λ.π.) αλλά στη συνέχεια δεν περιλαμβάνονται σ αυτές;
Ζητάμε με όλη την εναπομείνασα δύναμη της ψυχής μας, και στο όνομα όλων των Τριτέκνων: Να συμπεριληφθούν στις εξαιρέσεις της διαθεσιμότητας, σε όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων και οι Τρίτεκνοι, για να μην συνεχιστεί η ψυχική αλλά και φυσική εξόντωσή τους.
Εκείνο όμως που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε είναι το γεγονός ότι πάνω σ΄ αυτό το εναπομείναν ζωντανό-κουφάρι (Τρίτεκνος), υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν αδιάφορα την εγκληματική πολιτική τους. Υπάρχουν κάποιοι που μας οδηγούν σε ένα αύριο χωρίς οξυγόνο και σε ένα μέλλον χωρίς αναπνοή. Είναι αυτοί που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τους συνανθρώπους μας οικογενειάρχες - τρίτεκνους στην απόγνωση και τελικά στην αυτοχειρία. Έτσι το αμείλικτο ερώτημα που δεχόμαστε από τα χείλη τους είναι:
« Πως μπορεί να παίρνουν αυτά τα μέτρα Έλληνες πολιτικοί και βουλευτές, κατά αναξιοπαθούντων Ελλήνων συνανθρώπων τους;».
Δώστε την απάντηση εσείς με τις αποφάσεις που θα πάρετε.


Αξιότιμοι βουλευτές και βουλευτίνες
Γνωρίζοντας πως μπορείτε να καθορίσετε σε σημαντικό βαθμό το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων , σας ζητούμε να παρέμβετε άμεσα στη βουλή, προκειμένου να αποσοβήσετε τη διαφαινόμενη εγκληματική απόφαση που θα αποτελεί όνειδος, τόσο για το σήμερα, όσο και για το μέλλον και τις επερχόμενες γενιές.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα οράματα του Μαχάτμα Γκάντι - που πιστεύουμε ότι τα ασπάζεσθε πλήρως - για το τι δεν θα πρέπει να έχουν οι κοινωνίες:
«…πλούτο χωρίς μόχθο, εμπόριο χωρίς ήθος, γνώση χωρίς χαρακτήρα, επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, πολιτική χωρίς αρχές».

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας


Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ
Επανέφεραν μετά από πολλές διαμαρτυρίες την διάταξη στον νέο ΚΦΕ με την οποία εντάσσονται στα προστατευόμενα πρόσωπα τα τέκνα που σπουδάζουν,άνεργα και ΑΜΕΑ(όπως στον ισχύοντα ΚΦΕ).Άρθρο 11
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ                             ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 
ΦΤΑΝΕΙ.  ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δύο αλλαγές :Διαγράφηκαν από τα προστατευόμενα-εξαρτώμενα μέλη τα τέκνα που είναι άνω των 18 ετών και σπουδάζουν,που υπήρχε στον προηγούμενο.
Και αφαιρέθηκε το μέλος που είναι άνεργο,με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.
«Εξαρτώμενα μέλη» της οικογένειας: από 1/1/2014 θεωρούνται μόνο τα παιδιά μέχρι 18 ετών. Έτσι, οι φοιτητές πλέον παύουν να θεωρούνται προστατευόμενα μέλη! Επομένως από 1/1/2014 σταματάνε και επιδόματα στήριξης τέκνων και επιδόματα πολυτέκνων σε οικογένειες με τέκνα που σπουδάζουν έως 23 ετών! Είναι όμως ακριβώς αυτές οι οικογένειες που έχουν έξοδα για να συντηρήσουν τα παιδιά τους τα οποία σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, που δύσκολα μπορούν να επωμιστούν πλέον. Ακόμα όμως κι αν είναι ανήλικα, ακόμα κι αν υπηρετούν στον Στρατό, δεν θεωρούνται εξαρτώμενα μέλη σε περίπτωση που έχουν ετήσιο εισόδημα που υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ.


ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
(ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ)

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 2238/94 Κύρωση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος

'Αρθρο 7

Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουμένους
1. Θεωρείται ότι βαρύνουν το φορολογούμενο:
  α) Ο ή η σύζυγος που δεν έχει φορολογούμενο εισόδημα.
  β) Τα ανήλικα άγαμα τέκνα.
   γ)Τα ενήλικα άγαμα τέκνα τα οποία δεν έχουν υπερβεί το εικοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους και σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές ή σχολεία του εσωτερικού ή εξωτερικού, καθώς και εκείνα τα οποία παρακολουθούν δημόσια ή ιδιωτικά ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης στο εσωτερικό."
 «Eιδικά, για τα τέκνα του προηγούμενου εδαφίου, καθώς και για τα τέκνα που δεν σπουδάζουν,το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θεωρούνται προστατευόμενα μέλη παρατείνεται μέχρι και δύο έτη, εφόσον κατά τα έτη αυτά είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.»
*** Η περ. γ' αντικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.3 άρθρ.3 Ν.2873/2000,ΦΕΚ Α 285/28.12.2000.Βλ. έναρξη ισχύος άρθρ.50 του αυτού νόμου.
*** Το δεύτερο εδάφιο της περ.γ' προστέθηκε με την παρ.11 άρθρ.1 Ν.3296/2004,ΦΕΚ Α 253/14.12.2004.
 Έναρξη ισχύος από 1ης Ιανουαρίου 2005, για δαπάνες που πραγματοποιούνται από την ημερομηνία αυτή και μετά.
 δ) Τα άγαμα τέκνα τα οποία δεν υπάγονται στην προηγούμενη περίπτωση, εφόσον υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.
  ε) Τα τέκνα που είναι άγαμα ή διαζευγμένα ή τελούν σε κατάσταση χηρείας, εφόσον παρουσιάζουν αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%)και πάνω από διανοητική καθυστέρηση ή φυσική αναπηρία.
 στ) Οι ανιόντες και των δύο συζύγων.
 ζ) Οι αδελφοί και οι αδελφές και των δύο συζύγων που είναι άγαμοι ή διαζευγμένοι ή τελούν σε κατάσταση χηρείας, εφόσον παρουσιάζουν αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και πάνω από διανοητική καθυστέρηση ή φυσική αναπηρία.
 η) Οι ανήλικοι ορφανοί από πατέρα και μητέρα, συγγενείς μέχρι τον τρίτο βαθμό οποιουδήποτε από τους συζύγους.
 "2.Τα πρόσωπα,που αναφέρονται στις περιπτώσεις β' έως η' της προηγούμενης παραγράφου,θεωρείται ότι βαρύνουν το φορολογούμενο εφόσον συνοικούν με αυτόν και το ετήσια φορολογούμενο και απαλλασσόμενο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό "των δύο χιλιάδων εννιακοσίων (2900) ευρω” ή το ποσό "των έξι χιλιάδων(6000) ευρώ” αν αυτά παρουσιάζουν αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και πάνω από διανοητική καθυστέρηση ή φυσική αναπηρία ή ψυχική πάθηση.
 ***Τα ποσά των χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ και δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ που αναφέρονται στο πρώτο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 7 και το ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ που αναφέρεται στην υποπερίπτωση εε και στο προτελευταίο εδάφιο της περίπτωσης α της παραγράφου 3 του άρθρου 9 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος αυξήθηκαν σε δύοχιλιάδες εννιακόσια (2900) ευρω το πρώτο ποσό και σε έξι χιλιάδες (6000)ευρώ το επόμενο ποσό, αντίστοιχα, με την παρ.1άρθρ.26 Ν.3427/2005,ΦΕΚ Α312/27.12.2005Ισχύς από 1ης Ιανουαρίου 2006.
Για την εφαρμογή των διατάξεων του πρώτου εδαφίου αυτής της παραγράφου στο όριο του εισοδήματος δεν λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα που αποκτώνται από το δικαιούχο: 
  α) Το τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση γενικά ή από την παραχώρηση της χρήσης ακινήτου χωρίς αντάλλαγμα σε πρόσωπα που είναι συγγενείς με αυτόν μέχρι το δεύτερο βαθμό εξ αίματος".
  β) τα εισοδήματα των ανήλικων τέκνων, που κατά τις διατάξεις του άρθρου 5 προστίθενται στο συνολικό εισόδημα του γονέα, και                                                                          
γ) έσοδα από διατροφή που καταβάλλεται στο ανήλικο μεδικαστική απόφαση η ύστερα από συμφωνία που καταρτίστηκε με συμβολοιογραφικό έγγραφο.
Δε θεωρείται ότι βαρύνει το φορολογούμενο αν ο ανήλικος αποκτά εισόδημα από εμπορικές η γεωργικές επιχειρήσεις ήαμοιβές από την άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος, ανεξάρτητα απότο ποσό του εισοδήματος,εκτός αν το σχετικό δικαίωμα περιήλθε στον ανήλικο από κληρονομία."
*** Η παρ.2 αντικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.4 άρθρ.3 Ν.2873/2000, ΦΕΚ Α 285/28.12.2000. Ισχύς για τα εισοδήματα που αποκτούν ή τις δαπάνες που πραγματοποιούν οι υπόχρεοι από 1ης Ιανουαρίου 2001 και μετά.
*** Η περ. α'της παρ.2 ανικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.8 άρθρ.2 Ν.3091/2002, ΦΕΚ Α 330/24.12.2002.
                                               


 
(ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος)
Άρθρο 11

Εξαρτώμενα μέλη


1. Ως εξαρτώμενα μέλη του φορολογούμενου, θεωρούνται: 


α) ο (η) σύζυγος,εφόσον δεν έχει ίδια φορολογητέα εισοδήματα οποιασδήποτε πηγής, 


β) άγαμα τέκνα,εφόσον: 


i) είναι ανήλικα έως 18 ετών ή , 


ii) υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους, 


γ) τα παρακάτω φυσικά πρόσωπα με ποσοστό νοητικής ή σωματικής
αναπηρίας τουλάχιστον 67%, εφόσον είναι άγαμα, διαζευγμένα ή σε χηρεία: 
i) τέκνα του φορολογούμενου, 
ii) αδελφοί και αδελφές των δύο συζύγων. 

δ) ανιόντες, 

ε) ανήλικα ορφανά από πατέρα και μητέρα που έχουν έως τρίτου βαθμού
συγγένεια με το φορολογούμενο ή τον/τη σύζυγο. 


2. Τα φυσικά πρόσωπα που αναφέρονται στις περιπτώσεις (β), (δ), και (ε) της παραγράφου 1 δεν θεωρούνται εξαρτώμενα μέλη, εάν το ετήσιο εισόδημά
 τους υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και εφόσον
συνοικούν με το φορολογούμενο. Τα φυσικά πρόσωπα της περίπτωσης γ)
της παραγράφου 1, δεν θεωρούνται εξαρτώμενα μέλη, εάν το ετήσιο
εισόδημά τους υπερβαίνει το ποσό των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. 


3. Κατά την εφαρμογή της παραγράφου 2, δεν λαμβάνονται υπόψη οι
παρακάτω κατηγορίες εισοδήματος: 
α) διατροφή που καταβάλλεται στο ανήλικο τέκνο με δικαστική απόφαση ή με συμβολαιογραφική πράξη, 
β) εξωϊδρυματικό επίδομα ή προνοιακά επιδόματα αναπηρίας που χορηγούνται από το κράτος. 


4. Το εισόδημα των ανήλικων τέκνων προστίθεται στα εισοδήματα και φορολογείται στο όνομα του γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα. Η διάταξη του  προηγούμενου εδαφίου δεν εφαρμόζεται για τις ακόλουθες κατηγορίες εισοδημάτων σχετικά με τα οποία το ανήλικο τέκνο υπέχει δική του  φορολογική υποχρέωση: 
α) το εισόδημα που αποκτά το ανήλικο από εργασιακή σχέση σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 12,
β) συντάξεις που περιήλθαν στο ανήλικο τέκνο λόγω θανάτου του πατέρα ή της μητέρας του. 

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

30% για τις τρίτεκνες οικογένειες από την FastFerries
Η FastFerries προσφέρει ειδική έκπτωση 30%για τις τρίτεκνες οικογένειες. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην οικονομική θέση (DECK) και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα (ATS).Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων η του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση έως την ηλικία των 23 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας τους,


ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΚΑΡΥΑΙ, ΤΗι 7η/20η Φεβρουαρίου 2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ. Φ.3/6α/397
Προς το Γραφείον Προσκυνητών
Ιεράς Επιστασίας
Εις Ουρανούπολιν
Αξιότιμοι κύριοι,
Διά του παρόντος ιεροκοινοτικού ημών γράμματος γνωρίζομεν υμίν την απόφασιν του Ιερού ημών Σώματος όπως εις τους τριτέκνους προσκυνητάς του Ιερού ημών Τόπου εκδίδεται εις το εξής Διαμονητήριον αξίας 10 €, κατόπιν προσκομίσεως νομίμων παραστατικών .
Όθεν, παρακαλούντες διά την εφαρμογήν της ως άνω αποφάσεως, διατελούμεν μετ᾽ ευχών
Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προιστάμενοι των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω,


Έκπτωση στα δρομολόγια της NEL LINES πολυτέκνων - τριτέκνων

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
Αγαπητοί συνεργάτες, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας προσφέρει έκπτωση 50% στους πολύτεκνους και στους τρίτεκνους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου με έκπτωση είναι η επίδειξη της επίσημης κάρτας πολυτέκνων και τριτέκνων (από την Συνομοσπονδία Πολυτέκνων). 
Σας ενημερώνουμε ότι καμία άλλη κάρτα δεν θα γίνεται αποδεκτή και θα ζητείται από επιβάτη να καταβάλει την διαφορά εντός του πλοίου.
Με τιμή,
Φίλιππος Συμενάκης
Διεύθυνση Εμπορικής Εκμετάλευσης,


ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Έκπτωση στους Τρίτεκνους
παρέχεται 50% Έκπτωση
Η έκπτωση ισχύει στα VIP καθίσματα αεροπορικού τύπου και σε DECK.
30% έκπτωση σε όλες τις άλλες κατηγορίες θέσεων (A2-AB2-A4-AB4) εκτός LUX.
Επίσης παρέχεται 20% έκπτωση για τα δίκυκλα καθώς και για το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους (κατηγορία 1).
Η έκπτωση ισχύει για τα τέκνα ηλικίας έως 23 ετών.
Αποδεκτά Δικαιολογητικά:
Ταυτότητα Συλλόγου τριτέκνων ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.


ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ

Έκπτωση για τους Τρίτεκνους
50% στην Οικονομική Θέση (DECK) & στα Αεροπορικά Καθίσματα.
30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών εκτός LUX.
20% στα ΙΧ & ΜΟΤΟ

*  Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη θεωρημένης ταυτότητας Συλλόγου Τριτέκνων ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Τα τέκνα των τρίτεκνων δικαιούνται την έκπτωση έως την ηλικία των 25 ετών προσκομίζοντας επιπλέον και την ταυτότητά τους.