Τρίτη 6 Μαρτίου 2012


Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το 2005 με βασικό σκοπό τον αγώνα μας για την λήψη από την Πολιτεία σοβαρών και με προοπτική μέτρων για την αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Με αγώνα κατακτήσαμε αρκετές παροχές όμως δεν καταφέραμε να χαρακτηριστούμε πολύτεκνες οικογένειες και να αναγνωριστεί και η Τρίτεκνη μάνα ως πολύτεκνη ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών. Εγγεγραμμένες στο σύλλογο είναι πάνω από 800 οικογένειες του δήμου μας. Δυναμικά συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
    Πέραν του βασικού σκοπού, στόχοι του Συλλόγου μας επίσης είναι: η προστασία του θεσμού της οικογένειας, η πολιτιστική και πνευματική εξύψωση των μελών του και της νεολαίας ειδικότερα, η καλλιέργεια των εθνικών παραδόσεων, η παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα , κυρίως όμως η προσφορά σε αναξιοπαθούντα μέλη και η λήψη  κάθε πρόσφορου μέτρου και απόφασης που αποσκοπεί στην εξύψωση του βιοτικού επιπέδου των οικογενειών με τρία (3) τέκνα και στην προαγωγή της ηθικής, κοινωνικής, οικονομικής και επαγγελματικής κατάστασης των μελών του συλλόγου και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου